Skip to content

Vår erfaring er at ingenting kan erstatte en grundig kurshelg med undervisning, praksis og samtaler.  Et kurs hos oss er en investering i sikkerhet og trivsel på sjøen.  Vi tilbyr et kurs med 20 undervisningstimer over to dager.  I tillegg inviterer vi deltakerne med på en undervisningstur om bord i vår Princess 52.

Vårt båtførerkurs er ikke et kurs i hvordan du skal klare å huske de riktige svarene på spørsmålene du kan få på båtførerprøven.  Vi ønsker å gi deg kunnskap som du også vil huske og bruke når du har fått båtførerbeviset og ferdes på sjøen.

Vi skal ha det kjekt på sjøen.  En gjennomsnittsnordmann bruker båten ca. 50 motortimer i løpet av ett år.  Det er da det kan skje ting.  Det er da vi må være årvåkne.  På vårt båtførerkurs får deltakerne den kunnskapen som trengs, men vi jobber også med å innprente de rette holdningene.

Et kurs hos oss skal forberede deg på den tekniske båtførerprøven, men det gir deg også en helhetlig forståelse av hvorfor sikkerhetsvurdering er så viktig i livet som båtfører.

Back To Top